ABOUT ME

Het gezicht achter de School of Akashic Records

Hey! Wat leuk dat je meer over mij wilt weten.

Kleine Amanda
Al vanaf mijn geboorte (1987) ben ik spiritueel bewust. Ik zie, voel, hoor en weet dingen die ‘normale’ mensen niet doorhebben. Noem het ook wel helderziend, mediamieke gaven, give it a name…. 
Mijn leven als kind was onzeker, ondanks dat ik een stabiel thuis had. Ik was een angstig en gevoelig meisje. Ik huilde snel, werd gepest op school en ik was bang dat ik niet goed genoeg was.
Daarnaast voelde ik alles aan van de mensen om mij heen, de kinderen in mijn klas en de wereld (collectieve energieveld) om mij heen… Ik liep op mijn tenen. Thuis uitte zich dit in woedeuitbarstingen en regelmatig had ik buikpijn waardoor ik niet naar school kon (en ook niet wilde.)

Spiritueel inzicht 
In 2007 (ik was 19) kwam ik tot de ontdekking dat mijn gevoeligheid een naam had; hooggevoelig. En er ging een wereld voor mij open. De jaren die hierna volgden begon ik mezelf steeds meer te begrijpen en te accepteren.
In 2010 volgde ik mijn eerste cursus ‘intuïtieve ontwikkeling’, en de daaropvolgende jaren ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in spiritualiteit.
Het voelde als thuiskomen in mezelf…

Mijn grootste cadeautjes
Dat zijn op #1 mijn kinderen! Zij maakten van mij een mama, een echte vrouw. Zij scheurden alle onbewuste kanalen open; trauma’s, pijn en verdriet en zij hielpen mij met helen. Zij leerden mij wat onvoorwaardelijke liefde is. En zij herinnerden mij eraan dat elke dag een nieuwe dag is met een nieuw begin. 
Op #2 mijn zielsliefde. Met recht een plekje op mijn website, omdat hij zoveel betekent voor mij. Een man die mij kan dragen, die er IS op een manier waarvan ik nooit wist dat het bestond… 

Manifesteren van mijn droomleven
Vanaf het moment dat ik 100% voor mezelf ging kiezen (2018) en alle ‘shit’ ging loslaten van vroeger, kwamen er steeds mooiere dingen op mijn pad.
Ik verlangde naar rust en dit werd mij gegeven d.m.v. een scheiding.
Ik verlangde naar een huis voor mij en mijn kinderen, dit werd mij gegeven.
Ik verlangde naar een gelijkwaardige relatie en dit werd mij gegeven d.m.v. mijn zielsliefde die in 2022 in mijn leven kwam.

Mijn droomleven manifesteert zich omdat ik er open voor sta. Ik geloof 100% dat ik het verdien om gelukkig te zijn.

Ik geloof dat we als mens nooit klaar zijn met leren. Elke keer gaan we een laagje dieper. Zo blijf ik ook leren en ontwikkelen. Er komen dingen op mijn pad die soms niet leuk zijn, maar wel super helpend voor mijn persoonlijke groei.
Door DIT te beseffen, blijf ik sterk en krachtig. Ik weet dat het de lessen van het leven zijn.

Behalve deze levenservaring in Vogelvlucht, hieronder heel kort mijn werk/opleidingservaring

  • Vanaf 2008 werkzaam in de zorg en hulpverlening als (persoonlijk) begeleidster. Gehandicaptenzorg en mensen met psychische en psychiatrische kwetsbaarheden/stoornissen.
  • Vanaf 2016 ook werkzaam als Spiritueel Bewustzijnscoach.
  • Gevolgde Opleidingen en trainingen; Sociaal Pedagogisch Werk (2005), Maatschappelijk Werk & Dienstverlening (2010), Mindfulness BCT (2016), Akashic Records healing & reading (2016), Spiritual Adoula (2018), Tweelingzielcoaching/healing (2019), Human Design & Gene Keys (2019), Breathwork – Holistic Breathing (2021) en NLP (2023).

MIJN VISIE

In mijn werk leg ik de brug tussen het spirituele en het aardse. We zijn allemaal een spiritueel wezen met een aardse ervaring. Maar hoe kun je zoveel mogelijk jezelf zijn en blijven in een wereld die zo snel verandert? Meer en meer mensen beseffen dat er meer is tussen hemel en aarde, wat er voor kan zorgen dat ze in een persoonlijke crisis belanden.

Ik ben van mening dat het leven leuk mag zijn, dat we mogen genieten van het leven naast dat we mogen leren van het leven.
Het is niet de bedoeling dat we slachtoffers zijn van het leven, maar dat we zelf de leiding nemen. (Het leven overkomt je niet, jij mag het zelf creëren) Je bepaalt zelf de richting.

Net als een schip op zee… Jij bent de kapitein van het schip, jij bepaalt waar je naartoe gaat. De zee neemt je mee en werkt soms niet lekker mee (storm!!), maar je moet wel aan het roer blijven staan, anders gaat het mis. 😉

De kunst van het leven is om jezelf te leren kennen, lief te zijn voor jezelf. Je leeft hier op de eerste plaats voor jezelf, je eigen persoonlijke ontwikkeling en daarna pas voor een ander!

CONTACT

E-mail: info@schoolofakashicrecords.com
Telefoon: +31618146219

Copyright © School of Akashic Records 2023.  Alle rechten voorbehouden
Het is niet toegestaan om een tekst, artikel, foto, video of een gedeelte hiervan te kopiëren of te publiceren, zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de auteur.