Opleiding AKASHIC ALIGNMENT

Ontdek de magie achter de poorten van de Akashic Records

 

Opleiding Akashic Alignment

Zoek jij naar verdieping in jouw Spirituele interesses? Wil jij zielsgraag in contact komen met jouw unieke Lichtwezens, gidsen en helpers én dit inzetten voor jezelf en een mogelijke eigen praktijk?
Of ben jij al een coach, medium of therapeut en wil jij jouw klanten beter begrijpen en net dat beetje EXTRA geven?

De eerstvolgende training start in september 2024. Zet jezelf op de wachtlijst. Zodra de deuren officieel openen ontvang jij als allereerste een mailtje!

Verwacht een deep dive in je persoonlijke en spirituele groei en neem gelijk al jouw ervaringen mee in je praktijk of je bedrijf.
Door zelf te ervaren wat de Akashic Records, jouw zielsblauwdruk, kan betekenen voor jou, kun jij als geen ander jouw klant meenemen in deze magische ervaring!

Ontvang eerst zelf de sleutel van jouw unieke Akashic Records

Tijdens de opleiding kom je in alignment met jouw ziel, emoties, lichaam, je hogere zelf en uiteraard met jouw mens-zijn. Door af te stemmen op jouw Akashic Records kom je in balans en heal je alles wat je in de weg staat. Je leert je intuïtieve vermogen aan te zetten en te versterken, af te stemmen op een ander en hoe jouw energie het allerbeste voor jou werkt.

Data van de 6-daagse training 2024
BLOK 1: 27 & 28 september
BLOK 2: 25 & 26 oktober
BLOK 3: 8 & 9 november
EXTRA: Terugkomdag alle deelnemers voorgaande opleidingen: 23 november

Dagtraining 2024 BASIS
NOG ONBEKEND 10.00 – 17.00 uur
In deze DAGtraining leer je de basis van de Akashic Records. Je kunt na deze dag;
– Een Akashic Healing ontvangen & activeren voor jezelf
– Een Akashic Records zielsreis maken
– Contact met jouw Akashic Records Lichtwezens maken en onderhouden

Vervolgtraining 2024 (alleen mogelijk als je de dagtraining online of offline hebt gevolgd)
NOG ONBEKEND 10.00-17.00 uur
In deze training ga je dieper de Akashic Records in. Je kunt na deze dagtraining;
– Een Akashic Healing geven (zowel fysiek als op afstand)
– Een Akashic Records zielsreis maken met een ander (zowel fysiek als op afstand/online)
– Anderen begeleiden tijdens een ontmoeting met hun Akashic Records Lichtwezens

De training & opleiding vinden plaats op locatie: Studio To Flow in Noord-Scharwoude (Nabij Alkmaar)

 

Deelnemers zeggen allemaal:
“Ik vind het zo fijn dat het een kleine groep is, er is echt ruimte voor persoonlijke aandacht.”

Terugkomdag: Zaterdag 23 november 2024 voor alle deelnemers van huidige en voorgaande trainingen.

Locatie: Studio To Flow in Noord-Scharwoude

Deze opleiding is echt aan te raden als je vragen aan je ziel hebt, mensen nog beter wilt kunnen helpen of als je vooral wilt groeien in je bewustzijn en wat jij als mens kunt doen.
Amanda is heel professioneel, rustig, weet alles helder uit te leggen zodat je zelf direct het geleerde kunt en gaat toepassen.

Monique Olie

deelneemster opleiding 2023, Learn2beyou

Wat een Super leuke en interessante opleiding is de “Akashic Alignment” .
Genoten van de 6 daagse opleiding waar alles duidelijk en op een leuke manier werd overgebracht door onze teacher Amanda.
Dit gaat een prachtige aanvulling worden op alles wat ik al doe in mijn Praktijk.
Nogmaals bedankt Lieve Amanda.
Marjolein Koopman

Deelneemster opleiding 2023, Medium, MediumMarjolein

Wat zijn de Akashic Records
De Akashic Records, Akasha Kronieken; ook bekend als de ‘zielsblauwdruk’.
Alles wat bezield is, dus ook jij, heeft een Akashic Records. Deze ontstaat vanaf het moment dat jij als ziel geboren wordt vanuit ‘de Bron’. Dat betekent automatisch dat alles van en over jou ergens ligt opgeslagen. Denk hierbij aan (vorige) levens, gedachten, gevoelens, daden, uitspraken, ervaringen, zielscontracten en meer.

Wil je informatie over jezelf, over jouw ziel, jouw missie, jouw (ziels)familie of geliefde? Over alles wat en wie jij bent? Wil je weten hoe jij jouw soul-aligned leven kan leven?

In de Akashic Records word je altijd benaderd op het punt waar je je op dat moment bevindt. Daarmee bedoel ik dat je nooit informatie zult ontvangen waar je (nog) niet aan toe bent.
De Akashic Records zijn constant in verandering en uitbreiding. Dat is niet zo vreemd, want onze ziel is ook constant in verandering, in groei, in ontwikkeling. Bij elke verandering van de ziel, elke groei en elke vorm van ontwikkeling, worden de Akashic Records van deze ziel weer bijgesteld. Hoe dichter je bij jezelf komt, m.a.w. hoe meer je in alignment komt met jouw volmaaktheid, hoe meer de informatie in de Akashic Records zichtbaar wordt. Sensaties en gevoelens van innerlijk geluk, liefde, heelheid, vrede en welzijn kunnen ervaren worden zodra jij je afstemt op jouw Akashic Records.

Wat is Human Design?
Human Design is jouw ‘mensblauwdruk’ en is een combinatie van astrologie, I ching, kabballah,  chakrasysteem, kwantummechanica, biochemie en genetica.
Aan de hand van jouw geboortegegevens (naam, datum, tijd & plaats) komt er een design uitrollen.
Dus nu even in begrijpelijke taal: In jouw human design profiel is te vinden wat jouw missie als mens is, hoe jij ontworpen bent, hoe jij informatie tot je neemt, waar jouw kwaliteiten liggen en waar jouw valkuilen liggen.
Tijdens de training Akashic Alignment leer je hoe je jouw valkuilen kunt herkennen en jouw kwaliteiten het beste in kunt zetten; voor jezelf, je gezin en werk.

De opleiding Akashic Alignment Therapeut is een hele mooie aanvulling wanneer je wilt gaan werken op zielsniveau. Amanda is een hele lieve vrouw, die op een professionele en rustige manier de opleiding weet te geven aan de groep.
Ik heb ontzettend genoten van de prachtige 6 dagen! Dank je wel Amanda
Audrey Storms

Deelneemster opleiding 2023, Holistisch therapeut, Soulheart

Mijn ervaringen met de Akasha Kroniek: 🧘🏽

Mijn dag vandaag is fijn begonnen ik voel mij zo “ZEN” vandaag vol met inspiratie en energie, ondanks een “PRACHTIG”mooi vermoeiend weekend.
Ik voelde mij tijdens de Akasha Training zo rustig (het bekende thuiskomen), de cursus heeft mij veel gebracht 😊👨🏽‍🎓qua inzichten, bewustzijn en al het moois wat nog niet zichtbaar is!
De huiselijke sfeer was zéér energievol en alles was perfect verzorgd.
Het was voor mij een hele fijne groep om mee samen te mogen werken, vooral de een op een sessies hebben mij veel persoonlijke antwoorden en bevestigingen gegeven daarvoor dank!🙏🏽
Het uitgangspunt was gewoon doen je kunt het, ik heb nog meer zelfvertrouwen gekregen en ben gegroeid in vragen stellen en de diepte in mogen gaan. Het is echt een feestje om in je eigen Akasha Kroniek te mogen verblijven samen met jouw lichtwezens voor vragen, antwoorden, wijsheid en dankbaarheid.
Nog dieper te mogen meevoelen, met de mensen waarmee je samen in hun Kroniek naar antwoorden en heling mag vragen.
Wat ik voor mijzelf heb mogen creëren, een Safe Space 🏝 waar ik nu met mijn meditaties naar toe reis waar ik alleen kan zijn in alle rust en veiligheid.
Voor mij was het een “TOP WEEKEND” 

Liefs Ronald 🙏🏽✨💞 🍀

Ronald

Deelnemer weekendtraining 2022

Beluister hieronder afleveringen van de podcast van de School of Akashic Records om geïnspireerd te raken!

Yes! Ik meld me aan voor de nieuwsbrief!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

CONTACT

E-mail: info@schoolofakashicrecords.com
Telefoon: +31618146219

Copyright © School of Akashic Records 2024.  Alle rechten voorbehouden
Het is niet toegestaan om een tekst, artikel, foto, video of een gedeelte hiervan te kopiëren of te publiceren, zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de auteur.