Intuïtief zielsafstemmen & Akasha Kronieken

Training & opleiding

Wil jij intuïtief afstemmer & reader worden? Wil je werken met jouw intuïtie en de Akasha Kronieken?
Wordt dan Akasha reader & healer.

Je intuïtie versterken en gebruik maken van de zielsbibliotheek; Akasha Kronieken. Dat is in één zin wat je kunt na de training of opleiding. 

De eerstvolgende training (3-daagse) start op 15 juli; dat is al over....

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Mijn ervaringen met de Akasha Kroniek: 🧘🏽

Mijn dag vandaag is fijn begonnen ik voel mij zo “ZEN” vandaag vol met inspiratie en energie, ondanks een “PRACHTIG”mooi vermoeiend weekend.
Ik voelde mij tijdens de Akasha Training zo rustig (het bekende thuiskomen), de cursus heeft mij veel gebracht 😊👨🏽‍🎓qua inzichten, bewustzijn en al het moois wat nog niet zichtbaar is!
De huiselijke sfeer was zéér energievol en alles was perfect verzorgd.
Het was voor mij een hele fijne groep om mee samen te mogen werken, vooral de een op een sessies hebben mij veel persoonlijke antwoorden en bevestigingen gegeven daarvoor dank!🙏🏽
Het uitgangspunt was gewoon doen je kunt het, ik heb nog meer zelfvertrouwen gekregen en ben gegroeid in vragen stellen en de diepte in mogen gaan. Het is echt een feestje om in je eigen Akasha Kroniek te mogen verblijven samen met jouw lichtwezens voor vragen, antwoorden, wijsheid en dankbaarheid.
Nog dieper te mogen meevoelen, met de mensen waarmee je samen in hun Kroniek naar antwoorden en heling mag vragen.
Wat ik voor mijzelf heb mogen creëren, een Safe Space 🏝 waar ik nu met mijn meditaties naar toe reis waar ik alleen kan zijn in alle rust en veiligheid.
Voor mij was het een “TOP WEEKEND” Bedankt: mede-deelnemers en onze coaches Amanda🙏🏽en Merel🙏🏽.
Liefs Ronald 🙏🏽✨💞 🍀

Ronald

5 juni 2022