In deze blog neem ik je in een kort verhaal mee naar hoe de reis eruit ziet vanuit de Hemelse Sferen naar de Aarde. 

Stel je voor, je bent een ziel; een oneindige bron van Licht & Liefde. Je voelt je vrij en tijdloos. Je hebt zojuist afspraken gemaakt om opnieuw een leven op Aarde te ervaren. Je wilt een nieuwe uitdaging aangaan. 

In de Hemelse Sferen heb je uitkozen wat je wilt leren. Hier kun je ook kiezen bij wie je dit wilt leren. Misschien wil je graag bij mensen op Aarde komen die je al kent, of wil je graag een compleet nieuwe ervaring; bij onbekende mensen in een onbekend werelddeel. 

Je kiest voor het eerste; een nieuw leven op Aarde bij mensen waar je een eerder leven mee hebt samengeleefd. In Nederland om precies te zijn. 

Je hebt je ouders al uitgekozen en bent zo nu en dan naar ze toegereist. Je hebt een afdruk van jezelf in het energieveld van je moeder gehangen. Als een soort stempel dat jij het volgende kindje bent, dat hier geboren gaat worden. Zo weten andere kindjes dat deze plek ‘bezet’ is en jouw moeder kan jouw energie gaan aanvoelen. 

Je staat in de Hemelse Sferen bovenaan de tube, de buis waarmee zielen naar de Aarde reizen. De tube is een groot gat in de grond die als een soort energetische buis naar beneden gaat, naar de Aarde toe. Hoe dichter bij de Aarde, hoe dunner de tube wordt. 
Bovenaan de tube voelt alles nog ruimtelijk, vrij en vredig. 
Helemaal onderaan de tube is het krap, de energie voelt zwaar en dik. 

Je staat klaar om te springen, naast je staat je beste zielsvriendin. Zij ondersteund jou tijdens deze reis naar Aarde. Ze praat je moed in als je het even niet ziet zitten… Samen gaat jullie dit avontuur aan. 
Het is de bedoeling dat zij met je meereist naar de baarmoeder, maar geen fysiek leven aangaat. Zij is gewoon bij je ter ondersteuning. 

Je hebt al een paar keer je aanstaande ouders bezocht. Je weet dat je in een gezin komt met 2 oudere kinderen. Je hebt met de jongste al eens een gesprekje gevoerd toen jij als energiebolletje naast haar bedje verscheen. Eerst schrok ze van je, maar nadat je vertelde dat je haar kleine zusje zal worden, ging ze ijverig het gesprek met je aan. 

Mama vraagt zich af waarom haar jongste dochter toch steeds praat met iemand die er niet is (volgens haar). Mama is zwanger en heeft een baby in haar buik, ze moet bijna bevallen. Mama weet nog niet zeker of het een jongen of een meisje is. Eigenlijk zou ze wel graag met haar baby willen kletsen, gewoon om te weten of alles goed gaat daarbinnen en om te vragen wat ze haar derde kindje straks kan geven als het geboren is. Wat heeft het nodig? Hoe wil het eigenlijk geboren worden? Hoe zal het gaan met de andere kinderen?

Jij bent er helemaal klaar voor, want je weet dat vandaag de dag is dat jij de reis naar Aarde maakt. Definitief. Zodra je springt ga je door alle lagen van bewustzijn heen, recht door jouw moeder heen, naar het fysieke baby-lijfje dat de afgelopen maanden in haar buik heeft gegroeid. 

Dan hoor je ineens een stem. Een stem van iemand die je niet kent. Via andere lagen van bewustzijn zweef je rustig naar een plek tussen de Hemel en de Aarde in. Daar wordt ineens aan je gevraagd of je een gesprek wilt aangaan. Jouw aanstaande moeder heeft een zielsgesprekje aangevraagd. Ze wil graag weten wat je nodig hebt om te kunnen komen omdat ze vind dat het erg lang duurt. Ook wil ze graag weten van jou of je graag in een bad geboren wil worden of dat je graag naar het ziekenhuis gaat. 

Wat fijn! Mama wil met je kletsen en dit keer kan iemand jouw stem vertalen. Maanden heb je hierop gewacht, want je wilde zo graag kennismaken met haar. En nu is het eindelijke zo ver. 

Je vertelt aan de stem (de zielsafstemmer) dat je heel graag in bad geboren wilt worden. Je hebt namelijk al vele geboortes meegemaakt en dit is de meest rustige en zachte landing die je ooit ervaren hebt. 
Je vertelt ook dat je vaker met jouw zus, het jongste kindje van het gezin, hebt gepraat en dat zij er al heel veel zin in heeft. Zelf heb je er ook zin in, een nieuwe uitdaging! Wat jou betreft kom je er gelijk aan. 

De zielsafstemmer geeft dit bericht door aan jouw aanstaande moeder. Ze bereid zich voor en jij bent er nog meer klaar voor dan ooit! 

Je zweeft terug naar de tube en samen met je zielsvriendin tel je af van 10 naar 0. Bij 0 springen jullie samen de tube in. 

10 – 9 – 8 – 7 – 6 – ik durf niet!! kom op we doen het! okeeee! – 5 – 4 – 3 – ooeeehh spannend!!! – 2 – 1 – jaaaa we gaaaaaaaan!!! 

Jullie zijn gesprongen.

Het is een spannende reis. Waar alles bovenaan nog licht en vrij voelde, wordt het steeds krapper en donkerder. 

Jullie vallen door alle lagen van bewustzijn heen, de energie wordt steeds zwaarder

en dan…. 

VAST! AU! krap hier zeg… 

Je voelt heel veel druk op je lijf, het doet een beetje pijn en dan voelt het weer rustig. Je weet uit ervaring… ik ben geboren. Ik ben vanaf nu een mens. 

Heel moeizaam doe je je ogen open. Wat een fel licht… Je voelt dat je vastgepakt wordt en tegen het warme lijf van je moeder aangedrukt wordt. Je kijkt haar aan en terwijl jullie blikken elkaar kruisen voel je herkenning. En je voelt… mama herkent jou ook… 

De komende weken zal je zielsvriendin in de energie nog bij je zijn en daarna zal zij terugreizen naar de Hemelse Sferen. 

Wat vond je van deze blog?
Neem een kijkje op deze pagina om een zielsafstemming aan te vragen. 

Veel liefs,

Amanda