.

.

.

Human Design & Soul Design

Welkom bij de poort naar jouw diepste zelfontdekking en groei: Human Design & Soul Design.

Je bent niet zomaar op zoek naar antwoorden; je zoekt naar de kern van wie je werkelijk bent.
In de wirwar van het leven wil je begrijpen waarom je reageert zoals je doet, wat je tegenhoudt, en vooral, hoe je jouw volledige potentieel kunt omarmen.

Human Design onthult jouw unieke blauwdruk als mens, een verhelderende gids die jouw energie, manifestatiekracht, missie en valkuilen belicht. Maar er is meer. Veel meer.

Diep in jouw wezen schuilt een prachtige ziel, een stralend essentie die jouw reis overstijgt. Soul Design reikt verder dan het aardse bestaan, het ontsluit de blauwdruk van je ziel, jouw essentie door alle levens en in de Hemelse Sferen.

Samen vormen jouw Human Design en Soul Design een complete kaart van jouw wezen, van wie je bent als mens én als ziel. En dat is precies waar ik jou in begeleid: om beide aspecten te begrijpen en te omarmen, zodat je het allerbeste uit jouw leven op aarde kunt halen.

Sta op het punt om jezelf te ontdekken op een dieper niveau dan ooit tevoren. Stap in de reis van zelfinzicht en groei.

 

Welkom bij Human Design & Soul Design, waar jouw ware essentie wacht om ontdekt te worden.


Wat is Soul Design
; de blauwdruk van je ziel?

“Waar komt mijn ziel vandaan? Wat voor type ziel heb ik? Wat zijn mijn zielskwaliteiten? Welke angsten draag ik nog mee uit vorige levens? Welke talenten heeft mijn ziel? Wat is mijn zielsmissie?” 

Je bent een spiritueel wezen in een menselijk lichaam en je wilt menselijke ervaringen opdoen. Als mens heb je kwaliteiten, talenten, angsten en missies. Deze weet je misschien al van jezelf en anders kun je ze terugvinden in jouw Human Design.

Je bent een spiritueel wezen, met een ziel. Jouw ziel heeft vele levens achter de rug, of niet?
Wat voor karakter heeft jouw ziel eigenlijk? Wat voor iemand is het in vorige levens geweest? 
Er zijn 10 zielstypes; Leraar, Jager, Creator, Kunstenaar, Leider, Denker, Transformer, Spirituele, Verzorger en Helper.
Daarnaast heeft jouw ziel gekozen voor een aantal missies, zielstalenten en kwaliteiten. 
Ook angsten die je hebt als mens, kun je terugvinden in jouw Soul Design. Ze komen namelijk (bijna altijd!) voort vanuit een vorig leven.

Ben jij op zoek naar kennis over jezelf en hoe je angsten kunt loslaten?

In jouw Soul Design kun je dit allemaal terugvinden!

 

Wat is Human Design; de blauwdruk van je mens-zijn?

Human design is een combinatie van astrologie, I Ching, Kabballah en het chakrasysteem.

Het ‘design’ bestaat uit een type met daarbijbehorende kenmerken. Jouw design kun je laten berekenen op basis van jouw geboortedatum, exacte (!) geboortetijd en geboorteplaats.
Als je deze hebt, ben je één van de volgende types: Manifestor, Generator, Manifesting-Generator, Projector of Reflector.

Human Design biedt inzicht in hoe jouw energie stroomt en hoe je het beste kunt functioneren in de wereld om je heen. Door jouw Human Design Type te ontdekken, kun je meer begrip krijgen van jouw unieke eigenschappen en talenten, evenals jouw uitdagingen en valkuilen. Dit kan je helpen om meer inzicht te krijgen in wie je bent als mens en hoe je het beste kunt leven volgens jouw eigen authentieke pad hier op Aarde. 

Oh yes, ik ben er klaar voor om mijzelf beter te leren kennen. 

CONTACT

E-mail: info@schoolofakashicrecords.com
Telefoon: +31618146219

Copyright © School of Akashic Records 2024.  Alle rechten voorbehouden
Het is niet toegestaan om een tekst, artikel, foto, video of een gedeelte hiervan te kopiëren of te publiceren, zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de auteur.