Welkom bij Spiritual Badass Mastery!

 

Ben jij klaar om je spirituele kracht te ontwikkelen en een ware Spirituele Badass Master te worden?

Dompel jezelf onder in een vijf maanden durende reis van zelfontdekking, spirituele groei en empowerment met Spiritual Badass Mastery. Deze transformerende online training is ontworpen voor de spiritueel bewuste ziel die verlangt naar diepere verbinding, intuïtieve ontwikkeling en het overwinnen van obstakels op de reis naar spiritueel ontwaken.

 

Wat kun je verwachten:

=

Maand 1: Delete That Shit

  • Energetische Opschoning & Zuivering: Reinig je energieveld en laat los wat je niet langer dient.
  • Schaduwwerk & EFT: Omarm je schaduwzijden en bevrijd jezelf van emotionele blokkades met de kracht van Emotional Freedom Technique.
=

Maand 2: Blueprint Unleashed

  • Ontketen je Blauwdruk: Ontdek je ware essentie met Human Design & Soul Design, en leer jezelf echt kennen en begrijpen.
=

Maand 3: Embrace the Inner Storm

  • Omarm de Innerlijke Storm: Begrijp waarom je zoveel emoties ervaart en leer ermee om te gaan zonder jezelf te verliezen.
=

Maand 4: Powerful Intuition

  • Krachtige Intuïtie: Ontwikkel je intuïtie tot het hoogste niveau, leer aura’s waarnemen, voel anderen beter aan en voer intuïtieve zielsgesprekken.
=

Maand 5: Badass Mindset

  • Meesterlijke Mindset: Ontdek en overwin beperkende overtuigingen die je tegenhouden om je droomleven te manifesteren en word een expert in het creëren van je eigen realiteit.

Over Amanda Lees

Amanda Lees, geboren in 1987, is al vanaf jonge leeftijd spiritueel bewust. Met haar helderziende en mediamieke gaven begeleidt ze anderen op hun pad naar spirituele groei en empowerment. Haar persoonlijke reis van zelfontdekking en transformatie heeft haar geleid naar het creëren van Spiritual Badass Mastery, waar ze haar kennis en ervaring deelt om anderen te helpen hun spirituele kracht te omarmen en hun droomleven te manifesteren.

Waarom Spiritual Badass Mastery?

  • Ontvang diepgaande begeleiding van een ervaren spirituele gids.
  • Leer praktische tools en technieken om je spirituele reis te verrijken.
  • Verbind met gelijkgestemde zielen en bouw een ondersteunende community.
  • Transformeer je leven en omarm je innerlijke kracht.

Word vandaag nog een Spiritual Badass Master!

Neem de eerste stap op jouw reis naar spirituele meesterschap en meld je aan voor Spiritual Badass Mastery. Laat angst, twijfel en beperkende overtuigingen achter je en omarm de kracht van je spirituele gaven. Durf jezelf te zijn en je volledige potentieel te leven.

Investeer in jezelf en in je spirituele groei. Meld je nu aan!


Waarom wachten? Meld je vandaag nog aan voor de wachtlijst en ontvang als eerste een mailtje als de training weer van start gaat!

Ja, ik meld me aan voor de wachtlijst van Spiritual Badass Mastery!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

CONTACT

E-mail: info@schoolofakashicrecords.com
Telefoon: +31618146219

Copyright © School of Akashic Records 2024.  Alle rechten voorbehouden
Het is niet toegestaan om een tekst, artikel, foto, video of een gedeelte hiervan te kopiëren of te publiceren, zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de auteur.